Gezicht

Ook het aantal talgklieren vermindert. Kortom, de huid wordt dunner, slapper, kwetsbaar, droog, gaat rimpels en plooien vertonen en er kunnen onregelmatigheden en kleurveranderingen ontstaan. Veroudering is een natuurlijk proces en kan niet worden gestopt. UV-licht en roken versnellen het proces.

We kunnen de effecten minder zichtbaar maken door de uiterlijke kenmerken aan te pakken. Voor mannen en vrouwen die alleen het beste willen en geen genoegen nemen met minder, bieden wij een paar zeer exclusieve anti-aging behandelingen.

Zeer exclusieve anti-aging behandelingen

  • Peelings
  • Mesotherapie
  • Injectables

Nadia Cosmetica maakt gebruik van de veilige en beproefde Injectables. Injectables is vooral geschikt voor de fronslijnen in het gezicht, bij de ogen en op het voorhoofd. Injectables zijn een injectievloeistof die tijdelijk de spiertjes in de huid ontspant. Drie tot vier weken na het injecteren gaat de cliënt voor controle terug naar de arts. Hoewel het meestal niet nodig is, kan de arts dan een eventuele touch-up plaatsen. Een herhaling van de injecties volgt meestal na drie maanden en dat hooguit één jaar achtereen. Na dit jaar hoeft een volgende injectie pas na weer een jaar gegeven te worden.

Gezichtsbehandelingen:


Afspraak maken

Snel en eenvoudig uw afspraak online maken. WhatsApp kan ook: 06-26262145.

Contact

Nadia Cosmetica
Feijenoordkade 1
3071 HK Rotterdam

M: 06-26262145
E: info@nadiacosmetica.nl