Mesotherapie

De behandeling zorgt ervoor dat er gericht lichaamseigen stoffen, zoals Hyaluronzuur en vitaminen in de diepere huidlagen worden gebracht op de plaats waar dat nodig is (hals, gelaat of decollete). Naarmate we ouder worden is ons lichaam namelijk steeds minder in staat om Hyaluronzuur (vochtbindend) aan te maken, waardoor onze huid verslapt en de spankracht afneemt.

Door de huid weer te voorzien van Hyaluronzuur en vitamines, wordt de collageen en elastine aanmaak gestimuleerd.

Wat kunt u van mesotherapie verwachten?

  • Verbetering huidconditie
  • De huid ziet er gladder uit
  • Rimpeltjes vervagen
  • De huid is verstevigd
  • Meer spankracht
  • Frisse uitstraling

Kortom een behandeling voor iedereen die een jonge uitstraling wil krijgen of behouden en zijn of haar huid in topconditie wil brengen.

Mesotherapie bestaat al sinds 1952 maar is de laatste jaren herontdekt in de cosmetische wereld, waar het enorm succesvol wordt ingezet als anti-aging behandeling (gezicht).

Hoe werkt het
Om werkzame stoffen ook echt hun werk te laten doen op de plek waar dat het meest effectief is, namelijk in de diepere huidlagen, worden ze met mesotherapie ingebracht via minuscule zeer oppervlakkige prikjes in de huid met een héél fijn naaldje. Doordat de werkzame stoffen hiermee diep in de huid gebracht worden – veel dieper dan welke crème ook! – worden er zeer goede resultaten behaald.

Voor wie is het geschikt
Mesotherapie is geschikt voor elke man of vrouw, van elke leeftijd die wil werken aan anti-aging/huidverbetering.

De behandelingen
Meso-face:
De vloeistof die gebruikt wordt voor behandeling van het gezicht bestaat uit natuurlijke werkstoffen; de basisstof is een hoog gedoseerd hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die zorgt voor soepelheid van de huid en het vocht in de huid vasthoudt. Aan de basisstof kunnen vitaminen zoals vitamine A, C en E, mineralen, aminozuren, en antioxidanten worden toegevoegd. De huidspecialist stelt voor de behandeling een cocktail samen dat speciaal is samengesteld om úw huidproblemen aan te pakken; bijvoorbeeld anti-aging, versteviging, rimpelvervaging. Meso-face kan worden toegepast op gezicht, hals en decolleté. Een Meso-face kuur bestaat uit 4 á 5 behandelingen, die voor optimaal resultaat elke 10 à 14 dagen plaatsvinden.

Indien Meso-face wordt gecombineerd met een microdermabrasiebehandeling geeft dat nog mooiere resultaten.
Anti-aging is een verzamelnaam voor alle behandelingen die het verouderingsproces vertragen. Niemand kan dat proces stopzetten, maar het is tegenwoordig heel goed mogelijk om diverse verouderingsprocessen van de huid een halt toe te roepen en / of te vertragen.

In onze salon werken wij op diverse manieren aan anti-aging. Elk met hun eigen specifieke werking, waardoor onze huidspecialisten een zeer persoonlijk behandelprogramma voor u op kunnen stellen. Of het nu gaat om het verminderen van rimpeltjes, het verstevigen van de huid, het verfijnen en verjongen van de huid, het zorgen voor een frisse jeugdige uitstraling, wij werken daarbij met de meest geavanceerde apparatuur en zeer hoogwaardige producten. Vaak is een combinatie van behandelingen en / of producten de beste keuze voor


Afspraak maken

Snel en eenvoudig uw afspraak online maken. WhatsApp kan ook: 06-26262145.

Contact

Nadia Cosmetica
Feijenoordkade 1
3071 HK Rotterdam

M: 06-26262145
E: info@nadiacosmetica.nl