Oxygentherapie

Rimpels weg met zuurstof en direct zichtbaar resultaat ‘Het geheim van madonna’ Een zuurstof behandeling zorgt direct voor een stralende huid. Onder hoge druk wordt zuurstof samen met collageen in de diepere huidlaag gebracht. Met deze revolutionaire behandeling worden dus niet de gevolgen, maar de oorzaak van huidveroudering aangepakt (namelijk het verlies van collageen in uw huid).

Wat kunt u van Zuurstof verwachten?

  • Collageen word aangevuld
  • Rimpeltjes vervagen
  • Poriestructuur verfijnt
  • Contouren verbeteren
  • De huid verjongt zichtbaar

Zonder zuurstof is geen enkel proces in ons lichaam mogelijk. De laatste jaren wordt er steeds meer aandacht besteed aan zuurstof als huidverzorgingsmiddel. Het toedienen van zuivere zuurstof met goede ingrediënten direct op de huid levert enorm veel resultaat op! De huid wordt stralender, voller en gladder.

Hoe werkt het?

Tijdens een behandeling – zuurstof toedienen is in principe mogelijk in combinatie met elke gezichtsbehandeling wordt er met behulp van het zuurstofapparaat 97,4% zuivere zuurstof op de huid gebracht. Normaal neemt de huid slechts zo’n 25% zuurstof op, de overige 75% gaan door het bloed! Door de zuurstof worden alle huidfuncties geoptimaliseerd, de doorbloeding verbeterd, de huid wordt stralender, de microcirculatie tussen de cellen verbetert, de vochtbalans hersteld, huidelasticiteit verbetert en er vindt celvernieuwing plaats. De huid ziet er onmiddellijk veel beter, strakker en gladder uit.

Voor wie?

Zuurstof is belangrijk bij de celstofwisseling; het is dan ook geschikt voor iedereen maar is bij uitstek bijvoorbeeld een uitstekende remedie bij anti-aging en couperose. De huid verjongt zichtbaar en ondersteunt de werkzame stoffen van de gezichtsbehandeling.

Het inhaleren van zuurstof

Als we extra zuurstof inhaleren, zoals dat kan met ons zuurstofapparaat, gewoon tijdens een behandeling, krijgt ons lichaam een extra energie-boost. Het inhaleren van zuurstof kan uw welzijn verbeteren en een bijdrage leveren aan uw levenskwaliteit.

De behandeling

Het toedienen van zuurstof op de huid gebeurd met een soort ‘zuurstofpen’ die is aangesloten op de slang van het zuurstofapparaat. Uw huidspecialist zal op een geschikt moment tijdens de gezichtbehandeling de zuurstof toedienen; dit duurt zo’n 10 minuten en is een aangenaam gevoel. Het inhaleren van zuurstof kan bijvoorbeeld heel goed tijdens een lichaams- of gezichtsbehandeling, maar het hoeft niet. U gebruikt hiervoor een eigen slangetje, dat u bij ons aanschaft voor de eerste behandeling en dat wordt aangesloten op het zuurstofapparaat. Het inhaleren duurt zo’n 15 minuten

Interesse in een zuurstofbehandling?
Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

De huid is een van de grootste organen van het lichaam en speelt een belangrijke rol in ons immuunsysteem. Wie er mooi wil uitzien, moet de huid dus goed verzorgen, omdat deze fysieke en symbolische grens tussen ons lichaam en de omringende wereld voortdurend veel te verwerken krijgt door onze leefgewoonten. Daarom is het niet verwonderlijk dat de huid een van de eerste organen is waarop de tand des tijds en een ongezonde leefwijze zichtbaar worden.

Zuurstof beschermt de menselijke cellen tegen vroegtijdige veroudering en degeneratie. Al vanaf ons vijfentwintigste levensjaar wordt de zuurstoftoevoer naar de huid duidelijk slechter en verliest dit orgaan in sommige gevallen zelfs 65 procent van het zuurstofgehalte. Een gering zuurstofgehalte belemmert de stofwisseling tussen de cellen en bevordert het verouderingsproces dat extra wordt versneld door slechte levensgewoonten, zoals stress, nicotine- en alcoholgebruik en te weinig lichaamsbeweging in de frisse lucht.

Zuurstof is primair verantwoordelijk voor de gezondheid en het behoud van de celstructuur in het menselijk lichaam. Voldoende zuurstof met een goede kwaliteit zorgt ervoor dat zich collageen vormt en versterkt de elastinevezels van de huid. Zuurstof verbetert de doorbloeding. Als zuurstof direct op de huid wordt aangebracht, ontstaat er in het weefsel en de cellen een zeer gerichte doorstroming. De constitutie van de huid verbetert daardoor onmiddellijk en voor langere tijd.

Zuurstof die op de huid doordringt, beschermt niet alleen tegen de vrije radicalen, maar versterkt ook het afweermechanisme tegen bacteriën en kan daarom gericht en effectief worden gebruikt tegen acne, pukkels, puistjes, littekens, rimpels en pigmentverkleuringen. Zuurstof behoedt de cellen tegen vroegtijdige degeneratie en verbetert de elasticiteit door een netwerk van collageen en elastine.

Om te kunnen regenereren is de energiehuishouding in de huid belangrijk. Zuurstof is een onmisbaar element om in de huid voedingsstoffen in energie om te zetten. De zuurstof in de lederhuid wordt in een normale situatie via minuscule capillaire bloedvaten (haarvaten) doorgegeven. Heel lang meende men dat het bijna onmogelijk was om via de opperhuid van buitenaf werkzame stoffen in te brengen. De barrièrefunctie van de huid zou dat verhinderen.

Tegenwoordig is bewezen dat de opname van werkzame stoffen wel degelijk lukt. Maar hiervoor zijn alleen opgeloste stoffen en gassen geschikt. Voor de opname van de werkzame stoffen is de vochtkwaliteit (watergehalte) in de bovenste cellagen zeer bepalend. Een opperhuid die veel vocht bevat neemt opgeloste bestanddelen beter op dan een droge, verhoornde huid.


Afspraak maken

Snel en eenvoudig uw afspraak online maken. WhatsApp kan ook: 06-26262145.

Contact

Nadia Cosmetica
Feijenoordkade 1
3071 HK Rotterdam

M: 06-26262145
E: info@nadiacosmetica.nl