Ervaring en Visie

In mijn praktijk werk ik op 3 belangrijke punten:

Huidverzorging

Resultaten behalen begint met een goede dagelijkse verzorging van de huid met de beste producten voor thuis. Vooral een goede reiniging is zeer belangrijk voor de gezichtshuid en een belangrijke eerste stap voor een mooie en gezonde huid.

Huidverbetering

Huidproblemen zoals acne en pigmentvlekken worden aangepakt en daardoor wordt de huid in een betere conditie gebracht.

Huidverjonging

Door de huid te behandelen worden dode huidcellen verwijderd en wordt  de celdeling versneld. Daardoor gaat de huid gladder aanvoelen en vertoont een mooiere structuur. Werkstoffen kunnen hierdoor beter door de huid worden opgenomen.

Cosmeceuticals

Daarbij werk ik met cosmeceuticals. Dit zijn cosmetische producten met hoge percentages actieve werkstoffen uit de farmaceutische industrie. Cosmeceuticals werken dieper en in de huid dan de traditionele producten. Hierdoor zijn ze effectiever voor de huid en de conditie en structuur van uw huid zullen zichtbaar verbeteren. Ook kunnen huidproblemen, zoals acné, daadwerkelijk worden aangepakt. Er wordt uitsluitend gewerkt met zeer professionele apparatuur om bepaalde behandelingen nog effectiever te maken.

Wij vinden het erg belangrijk om een behandeling aan te passen naar uw wensen en uw huidbeeld. Wist u bijvoorbeeld dat uw huid met de seizoenen mee veranderd? En dat uw huidbeeld sterk te beïnvloeden is door uw leefwijze (roken, alcohol, airconditioning,verwarming etc.). Het is daarom erg belangrijk om uw huid vakkundig te laten behandelen zodat u niet alleen de juiste behandeling krijgt maar ook eventueel de juiste producten. Maak daarom nu een afspraak voor een gratis persoonlijk intakegesprek. We bespreken het door u gewenste resultaat, de conditie van uw huid en hoe u deze kunt behouden. Op basis van deze analyse maken we een plan van aanpak.

Een bijzonder prettige atmosfeer, complete ontspanning en bewezen resultaten

Een bijzonder prettige atmosfeer, complete ontspanning en bewezen resultaten zijn beloftes die door Nadia Cosmetica worden waargemaakt. Mocht u na het lezen van alle informatie op deze site toch nog met onbeantwoorde vragen zitten, neem dan gerust contact met ons op!


Afspraak maken

Snel en eenvoudig uw afspraak online maken. WhatsApp kan ook: 06-26262145.

Contact

Nadia Cosmetica
Feijenoordkade 1
3071 HK Rotterdam

M: 06-26262145
E: info@nadiacosmetica.nl