Acne

gallerylarge-acne-therapy01Acne is een veel voorkomend probleem: 85-100% van de mensen krijgt er ooit mee te maken. Aan de basis van het ontstaan van puistjes of acne ligt een overmatige talgproductie.Wanneer het talg niet gelijkmatig kan afvloeien ontstaat, er mede onder invloed van opstapeling van oude huidcellen, een verstopte porie. De bacterie propionibacterium acnes zorgt voor een ontsteking in die verstopte porie en dit resulteert uiteindelijk in het ontstaan van een puistje.

Hoewel heel ‘gewoon’ wat betreft voorkomen wordt het door veel mensen ervaren als zeer hinderlijk, cosmetisch storend en kan het bij sommigen zelfs tot langdurige somberheid leiden. Gelukkig is er tegenwoordig een scala aan behandelingen tegen acne voorhanden. De producten die wij gebruiken zijn perfect voor de behandeling tegen acne. De combinatie van de salonbehandeling met de producten voor thuis zorgen in de meeste gevallen voor een goed tot zeer goed resultaat.

Acnebehandeling

Geschikt voor acne, vette en jonge huiden. Klinische acne behandeling met direct resultaat. In deze behandeling worden overtollig talg en onzuiverheden verwijdert door salicylzuur en bacteriën gedood.


Afspraak maken

Snel en eenvoudig uw afspraak online maken. WhatsApp kan ook: 06-26262145.

Contact

Nadia Cosmetica
Feijenoordkade 1
3071 HK Rotterdam

M: 06-26262145
E: info@nadiacosmetica.nl