Couperose

Couperose is een toename van kleine bloedvaatjes in het gelaat. Het zijn chronisch verwijde en uitgezette haarvaatjes, ten gevolge van vaatwand-verslapping. Couperose zie je meestal op wangen en neus. Couperose lijkt op een netwerk van rode draadjes net onder het huidoppervlak.

CouperoseGrote temperatuurschommelingen kunnen couperose verergeren, maar ook bepaalde voedingsmiddelen zoals koffie, alcohol en pittige kruiden kunnen een negatieve invloed hebben. Deze kleine verkleuringen in de huid zijn vaak heel storend voor de persoon in kwestie. Voor de verwijdering van couperose maken wij gebruik van verschillende technieken.

Meestal zijn er een aantal behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Dit aantal hangt natuurlijk sterk af van de omvang van het gebied waar zich de verwijde haarvaatjes bevinden. Een behandeling duurt ongeveer 10 minuten. In de meeste gevallen zullen er geen bijwerkingen optreden na deze behandeling. Bijwerkingen die eventueel verwacht kunnen worden zijn tijdelijke roodheid en/of korstjes en/of lichte zwelling. Voor en tijdens de behandeling dient men voorzichtig om te gaan met zonlicht.

Voordat u met de behandeling begint mag u niet te gebruind zijn. Dit om irritaties te voorkomen. Het is daarom een must om voor en tijdens de behandeling een sunblock te gebruiken. De behandeling wordt eens in de twee weken gegeven en het resultaat wordt dan ook per keer bekeken.


Afspraak maken

Snel en eenvoudig uw afspraak online maken. WhatsApp kan ook: 06-26262145.

Contact

Nadia Cosmetica
Feijenoordkade 1
3071 HK Rotterdam

M: 06-26262145
E: info@nadiacosmetica.nl