Definitief ontharen

IPL

definitief ontharenNooit meer scheren of harsen? Begin dan nu met definitief ontharen door IPL. IPL staat voor Intense Pulsed Light en bereikt hetzelfde effect dan de laser, maar voelt een stuk vriendelijker aan en is veiliger voor de huid. IPL wordt gebruikt door zowel artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten, vanwege zijn doeltreffendheid en veiligheid.

Lees verder >>

Hoe werkt ontharen met IPL?

Tijdens de behandeling, worden meerdere lichtflitsen op de huid afgezonden. Het pigment in de haar absorbeert het licht, dat wordt omgezet in warmte. Het pigment geleidt deze warmte naar de haarwortels waardoor ze definitief vernietigd worden, zonder dat de huid wordt beschadigd. Haren zonder pigment zoals blond en grijs, kunnen dus niet behandeld worden.

Voordelen van definitieve ontharing d.m.v. IPL:

  • De behandeling is effectief en veilig
  • Er zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig om een permanent resultaat te bereiken
  • Ongewenste haargroei kan overal op het lichaam behandeld worden
  • Een nadeel kan zijn:
    • De behandeling is niet geheel pijnloos.

    Wij zijn gespecialiseerd in definitief ontharen met de IPL methode, en dat tegen zeer gunstige tarieven! Meer weten? maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek, met testflitst. Vraag ons naar de aantrekkelijke combinatiekortingen.

Harsen

Harsen of waxen is een van de meest populaire manieren van tijdelijke haarverwijdering. Zoals de naam al zegt, wordt er gebruikgemaakt van hars, die aangebracht wordt op je huid. Hierbij komen je lichaamsharen vast te zitten in de hars. Vervolgens trek je de hars tegen de haargroeirichting in van je huid. De ingevangen haren worden hierdoor met wortel en al meegetrokken.

Lees verder >>

Het voordeel is dat het daardoor langer duurt dan bij scheren voordat de haren weer zijn aangegroeid, gemiddeld zo’n 3-8 weken. Bovendien groeien de haren terug met een dunnere en zachtere punt. Anders dan bij scheren, zul je dus na het harsen geen last hebben van harde stoppels. Bij regelmatig harsen heb je zelfs kans dat sommige haren helmaal niet meer terugkomen, omdat het haarzakje waarin de haar groeit beschadigd is geraakt.


Afspraak maken

Snel en eenvoudig uw afspraak online maken. WhatsApp kan ook: 06-26262145.

Contact

Nadia Cosmetica
Feijenoordkade 1
3071 HK Rotterdam

M: 06-26262145
E: info@nadiacosmetica.nl