Massage

Hot stone

hot stoneEen hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone.

De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen, draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

Ontspannende massage

ontspannendDe naam zegt het eigenlijk al. Alles is erop gericht om het lichaam tot ontspanning te brengen.
Een ontspanningsmassage kan, zowel lichamelijk als geestelijk, heel goed werken voor het behoud van een goede gezondheid. Een volledige massage ontspant de spieren, maakt de gewrichten, spieren en pezen soepeler, verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid, stimuleert de afvoer van afvalstoffen zodat die het lichaam beter kunnen verlaten. Door ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei klachten zoals bijvoorbeeld stress, spanningshoofdpijn, stijve nek, chronische vermoeidheid en slaapproblemen worden verzacht. Ook zul je merken dat je met een ontspannen lichaam geestelijk makkelijker tot rust komt, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden.

Cellulitis massage

Cellulitis verwijderen door anti-cellulitis massages

cellulitisEr zijn maar weinig vrouwen die geen last hebben van cellulitis en daarom zijn er veel ‘wondermiddeltjes’ op de markt tegen cellulitis. Maar iedere vrouw die deze heeft geprobeerd weet dat deze anti-cellulitis middelen nauwelijks tot geen effect hebben.
Cellulitis zit onder het huidoppervlak en daarom is er géén crème die cellulitis kan verwijderen.

De beste methode om af te komen van cellulitis is door middel van een gerichte anti-cellulitis massage. Door middel van de massage kun je de vetophopingen onder de huid verschuiven waardoor je een egale huid krijgt zonder cellulitis!

Daarnaast zorgt een anti-cellulitis massage ervoor het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopte vocht. Je verliest met een anti-cellulitis massage daarom geen gewicht, maar wel de nodige centimeter in omvang. Door de stevige en diepe massagetechniek wordt de huid mooier en omvang minder. Na een anti-cellulitis massage voelt men zich verkwikt en energiek.


Afspraak maken

Snel en eenvoudig uw afspraak online maken. WhatsApp kan ook: 06-26262145.

Contact

Nadia Cosmetica
Feijenoordkade 1
3071 HK Rotterdam

M: 06-26262145
E: info@nadiacosmetica.nl