Verslapte huid

Al vanaf ons 25e levensjaar begint onze huid te verouderen. De celstofwisseling stagneert, en de aanmaak van collageen en elastine vezels neemt af en onze gezichtsspieren verslappen de opperhuid wordt dunner, de bloedvaten in de huid verminderen. Ook het aantal talgklieren vermindert.

Kortom, de huid wordt dunner, slapper, kwetsbaar, droog, gaat rimpels en plooien vertonen en er kunnen onregelmatigheden en kleurveranderingen ontstaan.

Veroudering is een natuurlijk proces en kan niet worden gestopt. UV-licht en roken versnellen het proces. We kunnen de effecten minder zichtbaar maken door de uiterlijke kenmerken aan te pakken.

Algenpakking

Van binnen en van buiten doet de natuur veel goeds voor ons. Dit geld zeker voor de zee. Uit onderzoek is gebleken dat de mineralen die de algen bevatten na opname van de huid worden aangetroffen in de bloedbaan.

Lees verder >>

Dit geeft een aanvulling op eventuele tekorten in het lichaam. Zee-algen werken als een soort spons: ze nemen alle mineralen en vitaminen op uit het zeewater, waardoor een zee-alg een zeer hoge concentratie van werkstoffen verzamelt. Deze algenpakking verwijdert alle afvalstoffen uit uw lichaam, helpt tegen stijfheid van de gewrichten, spierpijn, stimuleert de doorbloeding van de huid en herstellen het vochtgehalte in de huid.

Algenpakking € 46,-

 

Oleaslim treatment/detox pakking

Heeft u last van een verslapte of een aan energie ontbrekende huid? Wilt u totale ontspanning? Kies dan voor deze behandeling.

Lees verder >>

Uw huid wordt ingesmeerd met een speciale olie die een afslankende en verstevigende werking heeft. U wordt vervolgens ingepakt met folie, waardoor uw huid gaat transpireren. Alle afvalstoffen komen op deze manier naar buiten en uw huid wordt op die manier verstevigd. Deze unieke behandeling zorgt voor de een  verbeterde bloedsomloop, een algehele verbetering van uw huidfuncties, is effectief tegen cellulitis en heeft een ontgiftende werking

Breng uw lichaam in balans en raak overtollige gifstoffen kwijt met bodytype.

Oleaslim Treatment € 46,-

 


Afspraak maken

Snel en eenvoudig uw afspraak online maken. WhatsApp kan ook: 06-26262145.

Contact

Nadia Cosmetica
Feijenoordkade 1
3071 HK Rotterdam

M: 06-26262145
E: info@nadiacosmetica.nl