Algologie

Het merk Algologie is geïnspireerd op de heilzame werking van de zee. Al bijna 30 jaar biedt Algologie u een complete lijn innovatieve cosmetische producten voor gelaat, lichaam en van binnen uit. De producten zijn geschikt voor elk huidtype en huidconditie. Als specialist in natuurlijke behandelingen biedt Algologie een unieke methode gericht op het remineraliseren van gelaat en lichaam. Waarmee het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

Kracht uit het hart van de oceaan
U bent uniek en daar zijn wij ons van bewust. Algologie biedt meer dan tien verschillende lijnen waarvan de producten worden afgestemd op uw specifieke behoeften. De verschillende formules zijn plezierig in gebruik en kenmerken zich door hun effectiviteit.

Nadia Cosmetica werkt met de volgende productlijnen:

  • Essentials
  • Vette huid
  • Anti-aging
  • Claryfying
  • Body
  • Men
  • Oogcontour

Zachte texturen op basis van ingrediënten uit de zee werken in synergie met plantenextracten voor een diepe werking tot in het hart van uw huidcellen.

Algo Classic

Reinigen / hydrateren

Een korte, snelle oppepper voor uw gezicht, aangepast aan uw huid.

Inclusief: Reiniging, peeling, essentiële voedingsstoffen, aangepast masker, dag/oogverzorging.

60 min € 50,00

Algo Special

Revitaliseren / kalmeren

Deze verzorgende gezichtsbehandeling zorgt voor herstel en vochtbehoud. U en uw huid kunnen optimaal ontspannen.

Inclusief: Reiniging, wenkbrauwen harsen,  peeling, dieptereiniging, drukpuntmassage gezicht, essentiële voedingstoffen, speciaal verzorgend gezichts- en oogmasker, dag/oogverzorging.

1 h 15 min € 60

Algo Deluxe

Remineraliseren / veeleisende huid / huidveroudering

Deze topbehandeling helpt uw huid opnieuw te voorzien van mineralen die erg belangrijk zijn voor veel functies in uw huid. Deze zeer uitgebreide gezichtsbehandeling genereert celvernieuwing, herstel en vochtbehoud.

Inclusief: Reiniging, harsen, peeling, dieptereiniging, essentiële voedingsstoffen, uitgebreide massage gezicht/hals en decolleté, dag/oogverzorging.

1h 30 min. € 70,00


Afspraak maken

Snel en eenvoudig uw afspraak online maken. WhatsApp kan ook: 06-26262145.

Contact

Nadia Cosmetica
Feijenoordkade 1
3071 HK Rotterdam

M: 06-26262145
E: info@nadiacosmetica.nl