Het apparatuur

Microdermabrasie

MicrodermabrasieMicrodermabrasie is een vorm van mechanische peeling met behulp van fijne kristallen wordt het bovenste huidlaagje verwijderd. microdermabrasie is een fantastische pijnloze techniek om de huid gladder, zachter en frisser te maken. Bij ons word microdermabrasie alleen door een professionele huidtherapeute uitgevoerd.

Indicaties:
Verouderde huid
Rimpels
Vochtwallen
Acne littekens
Overige littekens
Pigmentvlekken
Verlies van elasticiteit
Ouderdomsvlekken
Hyperkeratosis (verhoorning van de huid)
Beschadiging door UV-straling
Huidverkleuringen
Comedonen (mee-eters)
Vergrote porien

Microneedling

microneeldingHuidafwijkingen of huidstructuren zoals; acnelittekens, zonbeschadiging, grove poriën, grove huidstructuur, rimpels, melasma, cellulitis en striemen zijn onder andere indicaties voor behandeling met de micro needling therapie.
Deze fijne naaldjes verwonden de dermis net genoeg om de vrijmaking van groeifactoren te bewerkstelligen. Zodoende wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid sterker, weerbaarder, egaler van kleur en dikker.

IPL apparaat

IPL apparaatOver ontharen met IPL hoor je vrijwel louter positieve berichten. Niet verwonderlijk, want ontharen met IPL heeft veel voordelen die andere ontharingsmethodes niet hebben. Bij scheren bijvoorbeeld is de ontharingsmethode pijnloos, maar je hebt er maar zeer korte tijd profijt van. Niet alleen komen de haren snel weer terug, je krijgt ook nog eens te maken met lelijke stoppeltjes. Andere ontharingsmethodes, zoals hars en epileren, geven een langduriger effect. Maar: ook déze haren komen weer terug, en daarnaast zijn de behandelmethodes nog nét geen westerse martelmethode te noemen. Het gezegde “wie mooi wil zijn, moet pijn lijden,” gaat hier zeker op!

IPL Acne behandeling

IPL acneAcne, oftewel puistjes en pukkeltjes, is een aandoening waar we bijna allemaal wel last van hebben gehad: tijdens onze puberteit. Maar wat als de acne na je puberteit niet overgaat? Of als je zo’n last hebt van acne dat je bijna de deur niet uit durft van schaamte? Tegen hardnekkige acne zijn verschillende behandelmethodes, waaronder een behandeling met IPL. De behandeling met IPL is erop gericht om de bacteriën die acne veroorzaken, te bestrijden.

IPL couperose

IPL couperoseCouperose is een netwerk van dunne rode en soms blauwe adertjes die meestal in het gezicht zitten of op het decolleté. Deze verwijde vaatjes hebben geen functie meer en veroorzaken een rode huid. Couperose is een ontsierende maar ongevaarlijke huidaandoening. Couperose is goed te behandelen met laser of IPL.

Resultaat van de behandeling
De behandeling met laser en IPL verwijdert niet alle vaatjes, maar een afname van 70% is te verwachten. Het resultaat van de behandeling van de roodheid in het gelaat is lastiger en niet geheel te voorspellen. De roodheid zal afnemen door de behandelingen met IPL. Het ontstaan van nieuwe couperose in de toekomst kan door deze behandeling niet worden voorkomen.

IPL rejuvenation

IPL rejuvenationIPL staat voor Intense Pulsed Light. De IPL-techniek maakt gebruik van een flitslamp die een krachtig flitslicht geeft. Bij de behandeling van pigmentvlekken met IPL penetreert de lichtbundel de huid en wordt door het pigment in de vlek opgenomen. Door deze opname wordt de cel kapot gemaakt en het pigment verpulverd. Het lichaam ruimt dit vervolgens zelf op. IPL kan alleen pigmenten in de opperhuid verwijderen.
Onbehandelbare pigmentvlekken door IPL:
• Pigmentvlekken die ontstaan zijn door hormonen, zoals door de pil of zwangerschap (melasma).
• Verheven gepigmenteerde vlekjes (pigmentvlekken die duidelijk op de huid liggen)
Behandelbare pigmentvlekken met IPL zijn:
• Ouderdoms-of pigmentvlekken van bijvoorbeeld gezicht, decollet , handen en armen.
U komt niet voor deze behandeling in aanmerking als u:
• zwanger bent;
• borstvoeding geeft;
• het medicijn Roaccutane gebruikt (bij acne en rosacea);
• tetracyclines (bepaalde antibiotica) gebruikt. U kunt dan overgevoelig zijn voor licht.

Caci

CACI, de ‘non-surgical’ facelift!

De CACI-behandeling is een ontspannende gezichtsbehandeling met als resultaat rimpelvermindering en een uitgerust gezicht.

Hoe werkt de CACI-behandeling
In ons gezicht is de huid verbonden met de spieren. Hierdoor kunnen wij ons gezicht bewegen en hebben wij mimiek. Naar mate we ouder worden, raken de spieren wat verslapt en gaat de huid in ons gezicht wat ‘hangen’.
Ook de elasticiteit en de doorbloeding van de huid gaat met de jaren achteruit. Door de spieren en de huid weer in conditie te brengen, wordt de huid in uw gezicht veerkrachtiger en beter doorbloed.

Met de CACI apparatuur trainen wij uw gezichtsspieren met micropulsjes, waardoor er een ‘facelift’-effect ontstaat. De huid en het spierweefsels worden gestimuleerd waardoor de bloedcirculatie verbetert en er meer collageen en elastine wordt aangemaakt. Het resultaat is vermindering van rimpels en een versteviging van de huid, waardoor u er energieker uitziet.

CACI-Ultra facelift met direct resultaat

Hoe werkt het:
Caci-ultra werkt met zogenaamde microstroom en is gebaseerd op meer dan zestig jaar medisch onderzoek in Amerika. De methode werd in eerste instantie ontwikkeld voor pijnbestrijding van gezichtspieren en herstel van beschadigd weefsel. Vooral fysiotherapeuten en brandwondencentra maakten er daarom veel gebruik van. Het duurde niet lang voordat men er achter kwam dat de behandeling een liftend een huidverjongend bijeffect had. De microstroompjes die door de CACI -Ultra worden uitgezonden, werken samen met het lichaams eigen bio-elektrische veld wat de behandeling veilig en pijnloos maakt.

caci microstroomVoordelen van de microstroom:
• Verhoogd het ATP (energie voor de cellen) gehalte met 500%
• Verhoogt de activiteit van de Fibroblasten met 60%. De Fibroblasten maken collageen aan, wat zorgt voor een stevige huid
• Verhoogt de proteine aanmaak met 73%, spieren bestaan uit proteinen
• Verhoogd het opnamevermogen van de cel met 30-40%
• Heeft een helende werking bij littekens en beschadigingen
• Geeft geen zichtbare samentrekking van de spier. Het kan rond de ogen gebruikt worden.

CACI afslanken

De CACI methode kan het afslanken en het verstevigen van uw lichaam ondersteunen. Voor verdere informatie bent u welkom voor een vrijblijvende intake. Bel of Mail ons voor een afspraak.

Caci afslanken 1

Caci afslanken 2

caci

Elektrisch ontharen

elektronisch ontharenDe laatste jaren wordt een blijvende oplossing in de vorm van elektrisch ontharen veel toegepast. Het nadeel van deze methode is dat het bedoeld is voor kleine oppervlakten en het is nogal tijdrovend en inspannend voor zowel de behandelaar als de patiënt. Elektrisch ontharen is een methode om een haar definitief te verwijderen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een naald, die langs de haar in het haarzakje wordt gestoken. Door het geven van een stroomstootje wordt warmte toegevoegd en wordt de haar met wortel en al verwarmd en daardoor vernietigd.
Voordelen: alle haarkleuren kunnen worden behandeld en de behandeling is relatief goedkoop. Het is zeer goed toepasbaar bij kleine gebieden zoals de bovenlip en op de kin.
Nadelen: het is tijdrovend. Voor grote oppervlakte is het minder geschikt.

Er zijn meerdere methoden voor elektrisch ontharen: diathermie, blend, body en flash.

Diathermie

diathermieBij de diathermie methode wordt er gewerkt met hoogfrequente wisselstroom. Het verwijderen van één haar gebeurt in drie tot vijf seconden. De huidtherapeut brengt een heel dun naaldje langs de haarschacht de haarfollikel binnen tot aan de bodem van de haarfollikel. Aan de punt van de naald ontstaat een grote stroomdichtheid waardoor een intense warmte wordt opgewekt. Voor deze warmteontwikkeling is altijd weefsel nodig (de naald blijft buiten het weefsel koud bij stroomdoorgang). Door deze warmteontwikkeling, vindt coagulatie plaats. De eiwitten van de haarpapil worden gecoaguleerd, maar ook de bloedeiwitten in de haarvaatjes, die de haarwortel van voedingsstoffen voorzien worden gecoaguleerd. Er kan na het vernietigen van de haarpapil geen nieuwe haar worden gevormd.
De behandeling is pijnlijk!

Diana Skin

Diana-skin begint daar, waar andere behandelingen ophouden. Diana-skin stelt de schoonheidsspecialiste in staat om de producten nog dieper de huid in te sluizen. Met als resultaat dat al na één behandeling moeilijke huidproblemen zichtbaar verminderen.
Door de unieke werking van dit apparaat bent u nu in staat om tijdens een behandeling de huid:
• Diepgaand te reinigen en het talg te verzepen.
• Hoogwaardige werkstoffen naar de diepere huidlagen te sluizen.
• Spierstimulatie toe te passen die de huid zichtbaar verjongen en regenereren.
• Lymfedrainage uit te voeren.
Diana-skin stimuleert de doorbloeding en activeert het celmetabolisme van de dermis en de epidermis, waardoor zij een weldaad is voor bijna alle huidtypes. Tevens stimuleert dit apparaat de natuurlijke aanmaak van elastine en collageen die nodig is om de stevigheid van de huid te behouden. Ze zorgt ervoor dat de aangebrachte produkten nog dieper de huid ingesluisd worden. Dit komt mede door de unieke combinatie van gelijkstroom en wisselstroom. Gelijkstroom voor het insluizen van de werkstoffen en de wisselstroom verstevigd en lift de spieren van het gelaat en hals. Dit heeft als gevolg dat het effect van de behandeling met 70% wordt geïntensiveerd. U begrijpt dat hierdoor na één behandeling resultaten zichtbaar zijn
Door onze specialistische producten te combineren met de diana-skin kunt u ook werken op problemen als acne, pigmentvlekken, verslapte spieren, hals en gezicht, rimpels, slechte doorbloeding en dergelijke problemen.

diana


Afspraak maken

Snel en eenvoudig uw afspraak online maken. WhatsApp kan ook: 06-26262145.

Contact

Nadia Cosmetica
Feijenoordkade 1
3071 HK Rotterdam

M: 06-26262145
E: info@nadiacosmetica.nl