Merken

Image

Image SkincareIMAGE Skincare is één van de snelst groeiende leveranciers van huidverzorgingsproducten met actieve farmaceutische werkstoffen en realiseert huidverzorging van het hoogste niveau.
De filosofie: een mooie huid begint met een gezonde huid.
De cosmedische producten van IMAGE Skincare worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. Deze specialisten werken uitsluitend met de meest effectieve farmaceutische ingrediënten voor maximale resultaten bij huidverzorging en huidproblemen. Alle producten werken op celniveau en realiseren optimale voeding, correctie en bescherming van de huid. IMAGE Skincare is expert op het gebied van huidverbetering en heeft voor ieder huidprobleem een oplossing! Live now. Age later.

Cosmelan

CosmelanHet verwijderen van de onesthetische huidvlekken en herstel van de zachtheid van de huid, waardoor de glans terugkeert, is alleen mogelijk met een behandeling die direct effect heeft op het onderhuidse vormingsproces van het pigment (melanine).

Wat gebeurt er tijdens de Cosmelan-behandeling?
Het Cosmelan-masker wordt opgebracht. Na 6 tot 12 uur verwijdert de cliënt thuis zelf het masker. Na 2 dagen gaat de cliënt voor controle terug naar de kliniek en krijgt dan de Cosmelan 2 thuisverzorgingscrème. (Dit is een minder sterke versie van het Cosmelan 1 masker)
De pigmentatievlekken zijn aanzienlijk vermindert/verdwenen, de huid doet zijn verjongende werk en herstelt de zachtheid en glans.

Cosmelan 1

Webecos

Soms heeft een huid bijzondere verzorging nodig, zoals bijvoorbeeld bij een acne huid, panniculose of eczeem. Ook daarvoor heeft Webecos producten ontwikkeld. Speciaal voor de acne huid zijn er reinigs- en verzorgingsproducten ontwikkeld.
Zo heeft Webecos een groot assortiment betaalbare producten ontwikkeld die op een verzorgende manier uw huid verbeteren. Wij adviseren u graag.

Webecos

Dr. Tadlea

Scientific skin care

dr

Singuladerm

singuladerm


Afspraak maken

Snel en eenvoudig uw afspraak online maken. WhatsApp kan ook: 06-26262145.

Contact

Nadia Cosmetica
Feijenoordkade 1
3071 HK Rotterdam

M: 06-26262145
E: info@nadiacosmetica.nl