Diana skin

Diana-skin begint daar, waar andere behandelingen ophouden. Diana-skin stelt de schoonheidsspecialiste in staat om de producten nog dieper de huid in te sluizen. Met als resultaat dat al na één behandeling moeilijke huidproblemen zichtbaar verminderen.

Door de unieke werking van dit apparaat bent u nu in staat om tijdens een behandeling de huid:

  • Diepgaand te reinigen en het talg te verzepen.
  • Hoogwaardige werkstoffen naar de diepere huidlagen te sluizen.
  • Spierstimulatie toe te passen die de huid zichtbaar verjongen en regenereren.
  • Lymfedrainage uit te voeren.

Diana-skin stimuleert de doorbloeding en activeert het celmetabolisme van de dermis en de epidermis, waardoor zij een weldaad is voor bijna alle huidtypes. Tevens stimuleert dit apparaat de natuurlijke aanmaak van elastine en collageen die nodig is om de stevigheid van de huid te behouden. Ze zorgt ervoor dat de aangebrachte produkten nog dieper de huid ingesluisd worden. Dit komt mede door de unieke combinatie van gelijkstroom en wisselstroom. Gelijkstroom voor het insluizen van de werkstoffen en de wisselstroom verstevigd en lift de spieren van het gelaat en hals. Dit heeft als gevolg dat het effect van de behandeling met 70% wordt geïntensiveerd. U begrijpt dat hierdoor na één behandeling resultaten zichtbaar zijn

Door onze specialistische producten te combineren met de diana-skin kunt u ook werken op problemen als acne, pigmentvlekken, verslapte spieren, hals en gezicht, rimpels, slechte doorbloeding en dergelijke problemen.


Afspraak maken

Snel en eenvoudig uw afspraak online maken. WhatsApp kan ook: 06-26262145.

Contact

Nadia Cosmetica
Feijenoordkade 1
3071 HK Rotterdam

M: 06-26262145
E: info@nadiacosmetica.nl