De salon

U beste bezoeker staat vandaag in het middelpunt van onze belangstelling. Ik stel me zo voor dat u naar deze site bent gesurft omdat u op zoek bent naar iets nieuws of met een bepaalde verwachting!

Bent u op zoek naar een schoonheidsspecialiste of wilt u graag uw huid laten verbeteren/verzorgen. Misschien bent u op zoek naar een ontspannende massage of wilt u een pedicure/manicure. Wij besteden veel tijd aan onze klanten, dit begint al met een intake gesprek. Hiermee wordt duidelijk wat uw wensen zijn en wordt u geïnformeerd over de mogelijkheden binnen ons instituut. Bij Nadia Cosmetica heeft iedereen zijn specialisme, dit zorgt ervoor dat uw behandeling met de grootste zorg wordt uitgevoerd.

Nadia Cosmetica zorgt ervoor dat haar personeelsleden volledig werken volgens de laatste trends en codes op het gebied van huidverzorging, hygiëne en ontwikkelingen binnen de schoonheidsbranche. U mag dan ook van ons verwachten dat er met volledige professionaliteit en vakkundigheid word gewerkt. Wij hopen u te verwelkomen in ons instituut.

Wij vinden het erg belangrijk om een behandeling aan te passen naar uw wensen en uw huidbeeld. Wist u bijvoorbeeld dat uw huid met de seizoenen mee veranderd? En dat uw huidbeeld sterk te beïnvloeden is door uw leefwijze (roken, alcohol, airconditioning,verwarming etc.). Het is daarom erg belangrijk om uw huid vakkundig te laten behandelen zodat u niet alleen de juiste behandeling krijgt maar ook eventueel de juiste producten. Maak daarom nu een afspraak voor een gratis persoonlijk intakegesprek. We bespreken het door u gewenste resultaat, de conditie van uw huid en hoe u deze kunt behouden. Op basis van deze analyse maken we een plan van aanpak.

Een bijzonder prettige atmosfeer, complete ontspanning en bewezen resultaten
Een bijzonder prettige atmosfeer, complete ontspanning en bewezen resultaten zijn beloftes die door Nadia Cosmetica worden waargemaakt. Mocht u na het lezen van alle informatie op deze site toch nog met onbeantwoorde vragen zitten, neem dan gerust contact met ons op!


Afspraak maken

Snel en eenvoudig uw afspraak online maken. WhatsApp kan ook: 06-26262145.

Contact

Nadia Cosmetica
Feijenoordkade 1
3071 HK Rotterdam

M: 06-26262145
E: info@nadiacosmetica.nl