Schoonheidssalon Rotterdam

Heeft u behoefte aan wat ontspanning en verzorging? Maak dan een afspraak bij onze schoonheidssalon in Rotterdam. Binnen onze schoonheidssalon in Rotterdam kunt u diverse behandelingen ondergaan. Zo kunt u bij onze schoonheidssalon in Rotterdam onder meer genieten van een massage, een gezichtsbehandeling, een pedicure of manicure.

Professioneel
De schoonheidsspecialisten van onze schoonheidssalon in Rotterdam staan graag voor u klaar. Zij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van uiterlijke verzorging en werken zeer professioneel. Bij onze schoonheidssalon in Rotterdam mag u dan ook kwaliteit en een goede service verwachten. Geniet van de verzorging en ontspanning tijdens uw afspraak bij onze schoonheidssalon in Rotterdam.

Welkom
Bij onze schoonheidssalon in Rotterdam is iedereen van harte welkom. Jong en oud, man en vrouw. Iedereen mag genieten van de service, de kwaliteit en de uitstekende behandelingen van onze schoonheidssalon in Rotterdam. Neem eens wat tijd om uzelf te laten verzorgen, maak een afspraak bij onze schoonheidssalon in Rotterdam.

Informatie over schoonheidsspecialisten

http://www.schoonheid-specialisten.nl


Afspraak maken

Snel en eenvoudig uw afspraak online maken. WhatsApp kan ook: 06-26262145.

Contact

Nadia Cosmetica
Feijenoordkade 1
3071 HK Rotterdam

M: 06-26262145
E: info@nadiacosmetica.nl